Op onze school heeft ieder kind het ROER in eigen hand

Wij vinden het belangrijk dat kinderen in een veilige omgeving terechtkomen. Samen met ouders zijn wij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van kinderen. Wij gaan uit van de mogelijkheden en talenten van de kinderen en zetten moderne middelen in om kinderen zo goed mogelijk voor te bereiden op de snel veranderende wereld.
Respect, Open, Eerlijk en Rustig zijn hierbij belangrijke waarden die we de kinderen willen meegeven. 

De Driemaster bestaat uit 2 locaties, een locatie in de Wielwijk en een locatie in de Westwijk.

hoofdgebouw

 
De Driemaster is een TOP school
T
alent Ontwikkelen in Partnerschap 

 De locatie aan de Pietersweer in de Wielwijk is gevestigd in een groot gebouw in een rustige, groene omgeving. Ruime, modern ingerichte lokalen, een speellokaal voor kleuters, een toneel en de schoolpleinen voor de verschillende leeftijdscategorie├źn rond de school, maken van de locatie aan de Pietersweer een fijne plek om te leren.

 

 

 

 

 

 Leren zit in ons DNADuurzaam, Natuurlijk en Actief leren!      70194959 2474485119266524 7331067127647961088 n

 De locatie aan de Tonneband bevindt zich midden in de Westwijk. Het is een overzichtelijk en licht   gebouw. Het heeft  modern, ingerichte lokalen, een speellokaal voor de kleuters en een fijn   schoolplein. Op deze locatie hebben we combigroepen. We zijn een knusse, laagdrempelige   school.

 Beide locaties zijn voorzien van alle moderne faciliteiten. De scholen zijn bovendien goed   bereikbaar met fiets en auto.