De Driemaster is een TOP school

Talent Ontwikkelen in Partnerschap 

 

Ieder kind heeft het ROER in eigen hand.
Wij vinden het belangrijk dat kinderen in een veilige omgeving terechtkomen. Samen met ouders zijn wij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van kinderen. Wij gaan uit van de mogelijkheden en talenten van de kinderen en zetten moderne middelen in om kinderen zo goed mogelijk voor te bereiden op de snel veranderende wereld. Respect, open, eerlijk en rustig zijn hierbij belangrijke waarden die we de kinderen willen meegeven. 

De Driemaster bestaat uit 2 locaties.

1 locatie in de Wielwijk en 1 locatie in de Westwijk.

hoofdgebouw

 

 

 

 

 

 

 

De locatie aan de Pietersweer in de Wielwijk is gevestigd in een groot gebouw in een rustige, groene omgeving. Ruime, modern ingerichte lokalen, een speellokaal voor kleuters, een toneel en de schoolpleinen voor de verschillende leeftijdscategorie├źn rond de school, maken van de locatie aan de Pietersweer een fijne plek om te leren.

OBS Driemaster Tonneband IMG 9427

 

 

 

 

 

 

De locatie aan de Tonneband bevindt zich midden in de Westwijk. Het is een overzichtelijk en licht gebouw. Naast de modern ingerichte lokalen is er een ruime hal waar tal van activiteiten worden gehouden, een speellokaal voor de kleuters en een fijn schoolplein.

Beide locaties zijn voorzien van alle moderne faciliteiten. De scholen zijn bovendien goed bereikbaar met fiets en auto.