U zoekt een basisschool voor uw kind en u bent van plan kennis te gaan maken met onze school.

Hiervoor kunt u een afspraak maken of u kunt, als de locatieleidster niet voor de klas staat of geen afspraken heeft, direct de school bezoeken. U krijgt dan een rondleiding door de school en er is voor u een informatiepakket beschikbaar. Uiteraard kunt u dan alle vragen die u heeft stellen. Wij geven u dan open en duidelijk antwoord, zodat u een goed beeld krijgt van de school.

Wanneer u gebruik wilt maken van deze mogelijkheid, kunt u telefonisch contact opnemen 0184 -614313 locatie Wielwijk Mw. Berber Wijnbelt-Klijn of 0184 -611088 locatie Westwijk Mw. Gabrielle van der Hel

Bij deze kennismaking kunt u uw kind meenemen. Wilt u liever eerst zelf rustig informatie verzamelen en later terugkomen met uw kind, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.  

Als u besloten heeft uw kind in te schrijven op onze school, dan krijgt u via de mail ons Scheepsjournaal. Hierin staan activiteiten waar u als aanstaande ouder ook naar toe kan gaan, zoals de kijkavond met kind of het Driemasterfeest. Zo leert u alvast andere ouders kennen. Als uw kind 3 jaar en 10 maanden is wordt u gebeld om een afspraak voor 4 wenochtenden te maken. Op de dag dat uw kind 4 jaar is, mag het instromen in groep 1.

Open dag

Wij organiseren jaarlijks een Open Huis. Tijdens deze dag kunt u een kijkje nemen in de school en worden er rondleidingen gegeven. Daarnaast zijn er verschillende collega's beschikbaar om al u vragen te beantwoorden. De Opendag vindt dit schooljaar plaats op zaterdag 18 januari. Er is geen sprake van inschrijving, dus u kunt deze dag gewoon binnen komen lopen. 

Een kijkje in onze school

Om u een indruk te geven van wat uw zoon/dochter tegen komt op school en in de klas, hebben wij een google tour voor u op de website geplaatst en tweetal filmpjes over de school.