U zoekt een basisschool voor uw kind en u bent van plan kennis te gaan maken met onze school.

Hiervoor kunt u een afspraak maken of u kunt, als de locatieleidster niet voor de klas staat of geen afspraken heeft, u direct de school bezoeken. U krijgt dan een rondleiding door de school en er is voor u een informatiepakket beschikbaar. Uiteraard kunt u dan alle vragen stellen die u heeft. Wij geven u dan open en duidelijk antwoord, zodat u een goed beeld krijgt van de school.

Wanneer u gebruik wilt maken van deze mogelijkheid, kunt u telefonisch contact opnemen 0184 -614313 locatie Wielwijk Mw. Berber Wijnbelt-Klijn of 0184 -611088 locatie Westwijk Mw. Annemieke Huisman

Bij deze kennismaking kunt u uw kind meenemen. Wilt u liever eerst zelf rustig informatie verzamelen en later terugkomen met uw kind, dan is dat prima. Wat u zelf het prettigste vindt.

Tijdens de rondleiding kunt u, waar mogelijk, een kijkje in de klassen nemen en de leerkrachten een hand geven. Uiteraard als het onderwijs er geen hinder van ondervindt, want de voortgang van het onderwijs vinden wij erg belangrijk.

Als u besloten heeft uw kind in te schrijven op onze school, dan krijgt u via de mail ons Scheepsjournaal. Hierin staan activiteiten waar u als aanstaande ouder ook naar toe kan gaan, zoals de kijkavond met kind of het Driemasterfeest. Zo leert u alvast andere ouders kennen. Als uw kind 3 jaar en 10 maanden is wordt u gebeld om een afspraak voor 2 wenochtenden te maken. Op de dag dat uw kind 4 jaar is, mag het direct instromen in groep 1.

Open dag

Wij organiseren jaarlijks een Open dag. Tijdens deze dag kunt u een kijkje nemen in de school en worden er rondleidingen gegeven. Daarnaast zijn er verschillende collega's beschikbaar om al u vragen te beantwoorden. De Opendag vindt dit schooljaar plaats op zaterdag 20 januari. Er is geen sprake van inschrijving, dus u kunt deze dag gewoon binnen komen lopen. 

Een kijkje in onze school

Om u een indruk te geven van wat uw zoon/dochter tegen komt op school en in de klas, hebben wij een google tour voor u op de website geplaatst en tweetal filmpjes over de school.

Nieuwe foto's online!

Log in om de nieuwe foto's te bekijken!

23juli
23 juli 2018
Zomervakantie
24juli
24 juli 2018
Zomervakantie
25juli
25 juli 2018
Zomervakantie